About

Vi ser det som vores vigtigste opgave at levere godset til dine

kunder til den tid du har lovet.

M&D’s partnerskaber med mange andre transportører sikrer at godset når frem i god stand til aftalt tid. Vi følger op på de enkelte forsendelser og eventuelle uregelmæssigheder undervejs vil straks blive rapporteret tilbage. Ud fra vore lagerhoteller, eller direkte fra din adresse, tilbyder vi transport af de fleste former for gods som luft-, sø-, eller vejtransport. M&D har investeret i opdateret materiel således at miljøzonerne i Danmarks store byer kan betjenes. Danmark og visse dele af de nordiske lande nås med lastbil fra dag til dag.
MAMMEN & DRESCHER A/S
Mammen & Drescher A/S, Oldenvej 10A, 3490 Kvistgård.
Distribution og Export

Vi tilbyder f.eks:

Søfragt som containergods eller som stykgods. Luftfragt i store som små forsendelser. Sikker levering med lastbil i Danmark, Skandinavien og EU. Kurertransport pr. omgående Transportforsikring kan tegnes efter nærmere aftale.

Fordele ved at lade os stå for dine leveringer:

Lovkrav og toldpapirer er altid i orden. Dine forsendelser bliver leveret som du har lovet Du får mere tid Du får automatisk besked ved forsinkelser Du er sikker på en kvalifiseret transportør der benyttes

Ro og overblik over dine leveringer.

About
Vi ser det som vores vigtigste opgave at levere godset til dine kunder til den tid du har lovet. M&D’s partnerskaber med mange andre transportører sikrer at godset når frem i god stand til aftalt tid. Vi følger op på de enkelte forsendelser og eventuelle uregelmæssigheder undervejs vil straks blive rapporteret tilbage. Ud fra vore lagerhoteller, eller direkte fra din adresse, tilbyder vi transport af de fleste former for gods som luft-, sø-, eller vejtransport. M&D har investeret i opdateret materiel således at miljøzonerne i Danmarks store byer kan betjenes. Danmark og visse dele af de nordiske lande nås med lastbil fra dag til dag.
MAMMEN & DRESCHER A/S
Distribution og Export

Vi tilbyder f.eks:

Søfragt som containergods eller som stykgods. Luftfragt i store som små forsendelser. Levering i Danmark, Skandinavien og EU. Kurertransport pr. omgående Transportforsikring kan tegnes efter nærmere aftale.

Fordele ved at lade os stå for dine leveringer:

Lovkrav og toldpapirer er altid i orden. Dine forsendelser bliver leveret som du har lovet Du får mere tid Du får automatisk besked ved forsinkelser Du er sikker på en kvalifiseret transportør.
Mammen & Drescher A/S, Oldenvej 10A, 3490 Kvistgård